Translate

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Nonni. Nyt se sitten tapahtui...

Nimittäin auto hajosi. Alkoi kauppaan mennessä laturin valo palaa. Ei siinä mitään. Hetken asiaa pohdin, että uskallanko autoa sammuttaa, mutta sammutettavahan se on, jos kauppaan mielii. Ja kauppaan on pakko mennä, jos lapsille ruokaa on ajatellut tehdä.

Kaupasta lähtiessä auto lähti hienosti käymään, ja laturin valokin oli sammunut. Ajattelin, että hiilet laturissa varmaan lopussa... No, valo vilkahti pari kertaa kotimatkalla, mutta auto kävi ja lasten kanssa on kuitenkin kotiin päästävä. Satoi vettä, joten ei viitsinyt pienten lasten kanssa minnekkään jäädäkkään.

Oltiin jo puolen kilometrin päässä kotoa, kun konehuoneesta kuului hirvittävä rääkäisy ja kojetaulu alkaa loistamaa punaisena. Taisi sitten laturin laakerit päästää kuolinkorahduksensa. Päästiin kuitenkin lasten kanssa "ryömimällä" kotiin.

Tämä on siitä kurjaa, että täällä haja-asutusalueella auto on välttämättömyys. Nyt on sitten pikaisesti uuden auton metsästys edessä. Se on aina niin, kun yksi huoli helpottaa, tulee viisi tilalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti